SEGRE

'Memmo', el web amb què aconseguir salutacions de famosos des de 20 euros

Portada de la pàgina web.

'Memmo', el web amb què aconseguir salutacions de famosos des de 20 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Memmo va aparèixer el 2019 i des d’aleshores ja ha superat els 100 milions d’euros en recaptació després d’enviar-se més de 200.000 vídeos a usuaris de tot el món. Aglutina més de 3.000 'celebrities' per categories a la base de dades, tant nacionals com internacionals. Tots ells es presten a gravar un vídeo adreçant-se al familiar o amic que escollim. Tan sols hem d’indicar un nom i un número de telèfon juntament amb el motiu de la sorpresa: felicitar un aniversari, fer|gastar una broma, donar l’enhorabona per un compromís...

Una vegada introduïdes les dades s’abona la quantitat indicada per a cada figura. Les més barates costen 20 euros, encara que la tarifa puja considerablement segons la fama. En l’àmbit futbolístic trobem des de velles glòries com el seleccionat argentí Mario Kempes (73,50€) fins jugadors en actiu com Diego Alves (63€). Un dels més cotitzats és l’antic integrant del Liverpool Ian Rush (176€).

Entre els actors i actrius figuren el prohibitiu Chris North (591,50€), un econòmic Juan José Ballesta (35€) o el Coronel Tamayo de 'La Casa de Paper' (Fernando Cayo, 60€). Pel que fa a al música, res millor que ens canti l’autèntica Karina (30€), Rasel (40€) o Rosario Mohedano (30€). Aquí la més cara és la cantant i coreògrafa nord-americana Paula Abdul (177,50€).

No falten concursants de 'reality' com María Lapiedra (40€), Pocholo (50€) o Ràpel (40€); televisius com Manolo Lama (50€) o Marron de 'El Hormigueroguía' (40€); humoristes com Juan Muñoz de Cruz y Raya (30€) i esportistes com Fonsi Nieto (50€) o Rudy Fernández (150€).

Vip2Fan és un altre dels webs que ofereixen els serveis d’alguns personatges, entre qui també es troba el Mestre Joao -que apareix a diversos webs-, i els preus són similars a l’anterior. També Cameo, Idolízate, Cleb y Mozitox són altres webs que ofereixen el servei de famosos espanyols, idees que van sorgir amb força durant la pandèmia, quan la vida es va digitalitzar de forma extrema en no poder sortir de casa. El 2020 les sol·licituds de missatges van augmentar fins al 300%.

tracking