SEGRE

Messi guanya la seua setena pilota d'or, però el moment de la gala és el que protagonitza amb la seua dona

Messi recull la setena pilota d'or de la seua carrera.

Messi guanya la seua setena pilota d'or, però el moment de la gala és el que protagonitza amb la seua donaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’argentí Leo Messi ha estat el guanyador de la Pilota d’Or 2021. La revista ‘France Football’ ha decidit donar el guardó al jugador actual del PSG tot i haver jugat mitja temporada amb el FC Barcelona. Messi ha estat escollit per haver guanyat la Copa Amèrica amb la seva selecció, la Copa del Rei amb el Barça i ser pitxitxi de la Lliga espanyola. La gala també va distingir els blaugranes Alexia Putellas (Pilota d'Or) i Pedri (premi Kopa al millor jugador menor de 21 anys)

Un dels moments de la gala, no obstant, va ser l'arribada de la família Messi, amb Antonella Rocuzzo, Leo Messi  i els seus tres fills. Tant Leo com els seus tres fills Mateo, Thiago i Ciro, van lluir el mateix vestit amb una americana brillant  de la marca italiana Dolce & Gabbana.

En el moment del photo call, els fotògrafs li van demanar a Antonella Rocuzzo, que s'apartés per fer una fotografia del crack argentí i els seus tres fills, però Messi li demana que torni en un gest que els seus seguidors han lloat a les xarxes. 

Messi és el jugador que més guardons ha acumulat al llarg de la història. En total, el davanter argentí en suma set, al davant del seu gran rival, Cristiano Ronaldo, que en té cinc. Messi va treure el cap el 2007 al darrere de Kaka i Cristiano i el 2008 ja es va col·locar al darrere el portuguès. L’any 2009 va aconseguir la primera de les quatre Pilotes d’Or consecutives abans de començar una alternança ferotge amb Cristiano Ronaldo.

tracking