SEGRE

Un home es grava conduint un cotxe dels Mossos amb la sirena i els llums activats a Gironella

Pla general dels nous cotxes híbrids dels Mossos.

Un home es grava conduint un cotxe dels Mossos amb la sirena i els llums activats a GironellaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra investiguen qui és i quines sancions aplicaran a un home que aquest cap de setmana s'ha gravat conduint un cotxe policial. Els fets van tenir lloc a Gironella (Berguedà) i el vehicle forma part d'un dels 40 cotxes que s'han incorporat a la nova flota híbrida dels Mossos que ahir es va presentar al municipi. Al vídeo, que circula per les xarxes socials, es pot veure com l'home, que l'havia de portar a fer benzina per preparar-lo per lliurar-lo als Mossos, va explicant la seva experiència amb el vehicle, com l'engega i com posa en marxa  les sirenes del vehicle policial.

"El senyor Parera ha passat a ser un oficial del cos dels Mossos d'Esquadra del Berguedà" comença dient en la gravació mentre ensenya l'exterior del vehicle aturat en una benzinera de Gironella, on també s'hi veu un segon cotxe policial que pertany a la nova flota de vehicles de la policia catalana. 

"Aparteu-vos dels camins i carreteres perquè vaig a guanyar-me la setmanada" continua dient l'infractor mentre surt de l'estació de servei i s'incorpora a la carretera sense deixar de gravarse. El vídeo també mostra l'equipament interior del cotxe. "A veure si els hi trinxo el cotxe abans d'hora" comenta entre rialles abans d'activar els senyals lumínics i sonors.

Per aquesta acció, l'home podria ser sancionat per un delicte de suplementació d'identitat. Segons ha confirmat el cos policial, l'autor dels fets ja ha estat identificat i ara Trànsit analitzarà les imatges per tal de decidir quines seran les sancions administratives pertinents que se li aplicaran.

tracking