SEGRE

Un repartidor es nega a entregar un paquet a Palafrugell perquè no li parlen en castellà

Frame del vídeo que l'usuari ha pujat a Twitter.

Un repartidor es nega a entregar un paquet perquè no li parlen en castellà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un repartidor s’ha negat a entregar un paquet perquè el client li ha facilitat el DNI en català. Així ho ha denunciat un ciutadà de Palafrugell (Girona), que ha penjat en el seu compte de Twitter el vídeo gravat per l’aparell de timbre de la porta del client, que era el seu pare.

Al vídeo, que ja s'ha viralitzat a diverses xarxes socials, s'observa un repartidor de GLS que a l'hora de lliurar el paquet demana el DNI al client i aquest li dóna els números en català. El repartidor no entén algunes xifres i li demana que les hi digui en castellà, cosa a la qual el client es nega. Després de la resposta negativa del client, el repartidor decideix marxar i endur-se el paquet, fent constar que ha estat rebutjat.

Com es podia esperar, l'incident ha suscitat un intens debat a les xarxes socials. GLS també s'ha pronunciat per assegurar que el paquet, finalment, ha estat entregat.

D'altra banda, Unió de Mossos per la Constitució (no és el compte oficial de Mossos), adverteix de la possible infracció a la protecció de dades en què podria incórrer l'usuari de Twitter a l'enregistrar i difondre imatges del repartidor sense el seu coneixement ni permís .

Altres usuaris li retreuen que penjant aquest vídeo a xarxes socials pot haver posat en perill el lloc de treball del repartidor, ja que se'l pot identificar clarament. 

tracking