SEGRE

José Sacristán, als antivacunes: 'Que paguin per ser curats, per imbècils'

"Ningú no té dret a posar una altra persona en un taüt", ha denunciat.

Sacristán, a la Mostra 2014.

Sacristán, a la Mostra 2014.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Sacristán ha enviat un contundent missatge a aquelles persones que rebutgen la vacuna contra covid-19. L’intèrpret, de 84 anys, va ser entrevistat per Núria Roca al programa La Roca de laSexta. "No em cap al cap el negacionisme, no em cap al cap aquests estúpids, aquests necis que assassinen, que maten, que no es volen vacunar, que la gent està morint". L’actor no entén que encara hi hagi gent que no vulgui vacunar-se, que "neguin que s’està morint gent mentre d’altres es deixen la pell per salvar vides".

Per això, s’ha mostrat a favor que aquells negacionistes que hagin de ser atesos en un hospital per coronavirus paguin el tractament: "Vostè no vol vacunar-se ni prevenir, no te dret a posar una altra persona en un taüt i pagui vostè la possibilitat de ser curat per imbècil, encara que només sigui", ha considerat l’actor. 

L’actor, premi Goya de Honor 2022, va argumentar que tots hem d’assumir una responsabilitat. "A hores d’ara ja som grans", va emfatitzar. Sobre l’expansió de la variant òmicron i la desigualtat en el repartiment de vacunes, Sacristán va defensar que això evidencia l’existència d’una "injustícia universal". "Mentre no existeixi un mínim de justícia continuem estant amenaçats. La bestiola es reprodueix on no hi ha diners per poder atacar-lo. És alguna cosa que ens hauria de fer reflexionar, però tinc seriosos dubtes. Pertanyo a una espècie amb uns exemplars en què em costa reconèixer-me. Però això ve a posar en evidència que hi ha una injustícia tan brutal, tan extrema, que acaba tornant-se contra els nostres propis interessos", va concloure.

tracking