SEGRE

Un bar de Cadis demana els seus clients no vacunats que no hi vagin

El certificat digital COVID de la UE.

El certificat digital COVID de la UE.CE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El repunt dels indicadors covid i l’amenaça de la variant òmicron preocupa el sector de l’hostaleria, que avui a Catalunya ha començat a aplicar el certificat covid. Aquest document ja funciona a Navarra, Aragó, Galícia, les Balears, Múrcia i Comunitat Valenciana.

A les zones en les que encara no està implantat el sistema, la majoria d'hotelers ho veuen com un mal menor, després d’haver hagut de suportar mesures com el tancament dels establiments en el període de confinament, reduccions dels horaris, tocs de queda i limitacions en l’aforament tant als interiors com a les terrasses.

Comunitats com Andalucia estan pendents de prendre mesures. Encara que la Junta no ha pres una decisió respecte a aquest assumpte, els establiments hotelers s’estan posicionant a favor del passaport covid. El Garbanzo Negro, un bar situat a la cantonada entre els carrers Alcalá Galiano i Sacramento, a Cadiz, ha 'implantat' una mena certificat covid propi al demanar als clients que no estan vacunats que no hi vagin. 

A les seues xarxes socials, aquest establiment deixa clar que actualment no pot impedir l’accés a cap persona que no tingui  el passaport covid, però sí que expressa clarament la seua opinió sobre les persones no vacunades per, per prevenció, evitar que es produeixin contagis en aquest local i intentar acabar amb la pandèmia i, per descomptat, amb totes les restriccions per tornar a la vida normal.

Naturalment, aquest avís no ha agradat a tothom:

tracking