SEGRE

Així va ser l'entrada apoteòsica de Belén Esteban al programa 'La Resistencia'

La col·laboradora de 'Sálvame' va dir quants diners tenia al banc

Belén Esteban, amb els productes.

Belén Esteban, amb els productes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘La Resistencia’ de Movistar+ anunciava ahir a la tarda a través de les seues xarxes socials la presència de la mediàtica Belén Esteban en el seu programa. L’expectativa va créixer al llarg de la jornada fins que es va produir la tan esperada entrada de Belén Esteban al Teatro Príncipe Gran Via de Madrid: en cadira de rodes i envoltada de patates, cremes i gaspatxos de 'Sabores de la Esteban', marca propietat de la col·laboradora de ‘Sálvame’.

Esteban va enfilar el passadís central del teatre a bord d’una cadira de rodes motoritzada: amb una mà dirigia la seua marxa i amb l’altra llançava petons als espectadors que l’aclamaven al seu pas. Davant les escales que donen accés a l’escenari, Esteban va frenar i va començar a llançar bosses de patates fregides i cremes, mentre que les botelles de gaspatxo les va repartir de mà en mà "per no obrir-li el cap a ningú", com va dir Belén.

Així mateix, Belén Esteban li va confessar a David Broncano, presentador del programa, les dues preguntes que han caracteritzat al late night -sobretot en els seus inicis- durant les cinc temporades que porta en antena: quants diners té al banc i la freqüència de les seues relacions sexuals. Sobre la xifra econòmica, Estaban va dir  "entre 40.000 i 100.000 euros. No dono la dada exacta, però és que he invertit molt en els camions, la gasolina, la gent treballant". Amb referència a la seua activitat sexual, la col·laboradora va preferir concretar-ne menys: "No diré les vegades que ho faig a la setmana o al mes, però diré que entre dos o tres vegades a la setmana està molt bé".

tracking