SEGRE

Aquests són els països que més alcohol consumeixen

Aquests són els països que més alcohol consumeixen

Aquests són els països que més alcohol consumeixen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 32.000 persones de 22 països diferents han respost a la Enquesta Global sobre Drogues -entre desembre de 2020 i març de 2021- sobre els seus hàbits relacionats amb el alcohol. Segons els resultats, Australia és el país on els seus ciutadans decideixen emborratxar-se 26,7 dies a l’any, el segueixen Dinamarca i Finlàndia, amb 23,8 dies. Quant als ciutadans nord-americans, afirmen haver-se emborratxat una mitjana de 23,1 dies a l’any, i el Regne Unit, quart, amb 22,5 dies a l’any. Espanya es troba en la dinovena posició de l’Enquesta Global sobre Drogues, amb 10,8 dies anuals.

Però, si parlem dels països que més dies van beure durant un any, França lidera aquesta classificació en consum diari per països amb 132 dies a l’any, segons Global Drug Survey. Li segueixen Nova Zelanda amb 122 dies, i trobem Austràlia amb 106 dies. Espanya, allunyada, està en en 101 dies a l’any, per darrere de la mitjana|mitja mundial. Això xoca amb les investigacions de Eurostat, que assegura que Espanya és el segon país de la Unió Europea en el que a consum d’alcohol es refereix, només per darrere de Portugal i per sobre de França.

S'ha de destacar que el consum d’alcohol, segons els enquestats de Global Drug Survey, va caure del 92,8% al 94% en comparació a l’any anterior.

tracking