SEGRE

La cara que plora de riure, l'emoji més popular de 2021

Emojis.

Emojis.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El campió del concurs d’emoticones més populars de 2021 ha resultat ser la cara que plora de riure, segons la llista publicada pel Consorci Unicode, l’organització que regula l’ús d’‘emojis’ a nivell mundial.

Els altres ‘emojis’ que formen el ‘top 5’ són: el cor roig, sens dubte, el més clàssic per ser l’emblema de l’amor universal; el polze cap a a dalt, un estàndard per respondre amb el símbol d’ok; el rostre que es es trenca amb la cara decantada; i en última posició el rostre que plora de forma afligida.

La següent emoticona que destaca en aquest ‘rànquing’ anual són les conegudes com les ‘mans pregant’, el nom del qual en realitat és ‘mans juntes’ i que la majoria dels usuaris utilitzem per transmetre petició o senyal d’agraïment. A continuació, figura el rostre enviant un petó, la cara amb cors al seu voltant, la que té ulls amb forma de cor i l’emoji que somriu feliç.

No hi ha hagut grans canvis entre 2021 i 2019, el primer any en què Unicode va publicar el seu ‘top 10’ d’emojis més utilizados.Los experts assenyalen que el 92% de la població mundial a les xarxes utilitza emoticones per comunicar-se i, fins i tot tot i que encara és aviat, vaticinen que el 2022 batrà rècords el cor en flames i que probablement es convertirà en el favorit, igual com les vacunes que s’incorporen al repartiment.

tracking