SEGRE

HBO revela la primera imatge del retrobament de Harry Potter

Imatge del retrobament de Harry Potter

Imatge del retrobament de Harry PotterHBO Max

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’1 de gener de 2022 HBO Max estrenarà Harry Potter 20 Aniversario: Regreso a Hogwarts, especial que reuneix les estrelles de Harry Potter i la pedra filosofal pel 20 aniversari del llançament.

La plataforma de streaming ja ha publicat la primera imatge de Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint en l’esperat retrobament. A la foto es veu els tres actors asseguts a la sala comuna de Gryffindor.

La producció es va gravar a Warner Bros. Studio Tour London. A més dels tres protagonistes, ja s’ha confirmat la participació de Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Mark Williams (Arthur Weasley), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Jason Isaacs (Lucas Malfoy), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas) i Evanna Lynch (Lluna Lovegood), així com del director Chris Columbus.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson s’uneixen a altres membres del repartiment de les vuit pel·lícules de Harry Potter mentre tornen a Hogwarts per primera vegada per celebrar l’aniversari de la primera pel·lícula de la franquícia, Harry Potter i la pedra filosofal, que es va estrenar fa 20 anys aquest any.

L’especial retrospectiu Harry Potter 20 Aniversario: Regreso a Hogwarts, explicarà com es va fer la pel·lícula a través de noves entrevistes en profunditat i converses amb l’elenc, "convidant als fans a un viatge màgic en primera persona a través d’una de les franquícies cinematogràfiques més estimades de tots els temps", resa la sinopsi de l’especial.

Harry Potter 20 Aniversario: Regreso a Hogwarts no comptarà amb J.K. Rowling, encara que sí que apareixerà a través de metratge d’arxiu. S'ha de destacar que l’escriptora ha rebut moltes crítiques pels seus comentaris sobre la comunitat trans, el que va portar a posicionar-se públicament en contra seu a estrelles de la saga com Radcliffe, Watson, Grint i Wright.

tracking