SEGRE

Les fotos que confirmen la relació de Cepeda i la influencer lleidatana Andrea Dalmau

Andrea Dalmau

Les fotos que confirmen la relació de Cepeda i la influencer lleidatana Andrea Dalmau@andreadalmauvalls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista Hola publica aquest divendres unes imatges de la nova parella passejant encaramel·lada pels carrers de Madrid. El que en el seu dia va ser participant d’'Operación Triunfo', Luis Cepeda, manté una relació amb la jove influencer lleidatana Andrea Dalmau. En les imatges que publiquen aquest divendres es pot veure la parella passejant en actitut afectuosa pels carrers de Madrid, acompanyats per Vicky Martín Berrocal i Alba Díaz.

Els rumors sobre aquesta història d’amor van començar a ocupar titulars a finals del mes de novembre passat, quan van anar junts als premis de la Cadena Dial. A les xarxes socials van circular vídeos d’ambdós xarrant animadament amb altres parelles i molts van apuntar a la manera en què Cepeda la presentava als seus amics com un detall que confirmava el seu idil·li. 

De moment cap dels dos no ha fet cap declaració sobre el tema, però les fotografies publicades per Hola posen de manifest que entre ells hi ha alguna cosa més que una amistat. D’aquesta manera, Cepeda torna a ser protagonista de la premsa del cor després de les seues relacions amb la seua excompanya Aitana, amb la presentadora Graciela Álvarez i amb Susana Molina, encara que aquesta últim no es arribar a confirmar. 

tracking