SEGRE

Aquests són els candidats per representar Espanya a Eurovisió 2022

Benidorm Fest 2022 dona a conèixer els 14 candidats

Blas Cantó interpretant 'em quedaré'

Eurovisión

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Benidorm Fest 2022, el festival organitzat per RTVE que decidirà quin cantant o grup representa a Espanya al pròxim festival de Eurovisió, ha donat a conèixer els seus 14 candidats. El festival se celebrarà a finals del mes de gener durant un cap de setmana a la ciutat de Benidorm i es dividirà en dos semifinals amb 7 concursants cada una, i una final, en la qual es presentaran vuit artistes. Els 14 candidats a representar Espanya a Eurovisió 2022 són els següents.

Azúcar Moreno

Les germanes que conformen Azúcar Moreno, Encarnación i Toñi Salazar, ja van participar en Eurovisió 1990, on van aconseguir la cinquena posició.

Blanca Paloma

Escenògrafa i vestuarista de teatre, Blanca Paloma ha estat fins el moment darrere dels escenaris.

Chanel

Actriu, ballarina i cantant, Chanel ha format part de diversos musicals i ha participat en sèries com Àguila Roja, Gym Tony o El Secreto de Puente Viejo". La seua cançó ha estat composta per autors que han treballat amb Madonna, Britney Spears, Ricky Martin, Mariah Carey o Nicki Minaj.

Gonzalo Hermida

Fa temps que el cantautor viu amb la seua música treballant tant per al seu projecte com per al d’altres. És l’autor de cançons d’artistes com Malú o l’Índia Martínez.

Javiera Mena

D’origen xilè però establerta a Madrid, la cantant triomfa amb sons electrònics que barregen pop i folklore.

Luna Ki

D’estètica futurista, Luna Ki dona veu a una generació que s’expressa amb llibertat a les xarxes socials.

Marta Sango

Es va donar a conèixer gràcies a la seua participació en 'Operación Triunfo' 2018 i des d’aleshores ha treballat per crear la seua carrera professional.

Rayden

Encara que va iniciar la seua faceta artística en les competicions de freestyle, aviat va deixar les "batalles de galls" per fer la seua pròpia música. Des d’aleshores Rayden ha compartit treballs amb artistes com Leyva o Iván Ferreiro.

Rigoberta Bandini

És l’última noia de moda de la música espanyola des que les seues cançons, amb versos carregats d’ironia, comencessin a sonar durant el confinament.

Sara Deop

Sara Deop és un artista emergent que va participar amb 13 anys en La Voz Kids, va ser finalista i té dues cançons al mercat.

Tanxugueiras

Representen dones fortes, valentes i apoderades a través de la seua música folklòrica gallega.

Unique

Unique és una boyband que aposta per ritmes llatins i urbans.

Varry Brava

Amb 13 anys al món de la música i sis discos al mercat, Varry Brava busquen portar el seu esperit despreocupat i els seus sons pop rock dels 80 a Eurovisió.

Xeinn

Va començar pujant covers al seu canal de YouTube i actualment en té 222 mil seguidors i més de 18 milions de reproduccions.

tracking