SEGRE

La polèmica decisió de Risto Mejide en Got Talent España que el va deixar impactat

L’actuació de Sergio Pérez no va deixar indiferent el membre més exigent del jurat

Risto Mejide

El presentador Risto MejideSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ballarí Sergio Pérez ja va donar molt que parlar en la seua primera actuació en Got Talent España. Mentre el jurat de Dani i Edurne qualificaven la seua posada en escena com una de les millors que havien presenciat, Risto com sol ser habitual, tenia més dubtes sobre això. Però l’escepticisme del presentador de "Todo es Mentira" va ser encara més enllà en la quarta semifinal que es va celebrar ahir.

Sergio va tornar a sorprendre el jurat amb una escenografia poc usual i moviments totalment originals. De fet, les danses d’aquest ballarí difícilment es poden encasellar en algun estil concret. A més, també interpreta un personatge que semblava haver calat en els membres del jurat.

Tanmateix, quan va acabar la seua actuació, Risto conservava un gran dubte que no va poder evitar resoldre, fins quin punt l’actuació era preparada o improvisada. Per això, el presentador va desafiar a Sergio que repetís en aquell mateix moment l’actuació, sense gairebé temps per agafar aire, en un malbaratament d’energia extrem. El ballarí va acceptar el repte sense dubtar-ho i va demostrar que la seua actuació estava calculada al mil·límetre, rebent així el reconeixement del membre més exigent del jurat, que no va tenir més opció que acabar felicitant-lo.

tracking