SEGRE

La sèrie Friends gairebé acomiada a dos dels personatges principals

L’actriu va comentar l’amenaça de Warner Bros quan van demanar un augment de sou

Els protagonistes de ‘Friends’.

Els protagonistes de ‘Friends’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Jennifer Aniston va explicar l’amenaça de Warner Bros quan els actors principals van demanar un augment de sou davant de l’èxit de la sitcom: “No els necessitem els sis. Podem fer això amb quatre de vostès”.

La sèrie Friends, que va estar en pantalla durant 10 anys i es va convertir en una de les sèries més estimades de tots els temps, va passar per diversos moments crítics majoritàriament relacionats amb els moments personals que passaven els actors. Però és en els seus sis protagonistes, amb les seves diferents personalitats i les seues sinergies, conflictes i històries, on es troba el veritable valor que ha fet que la sèrie perduri en el temps. Monica i les seues manies, Rachel i les seues inseguretats, l’humor de Chandler, la bogeria de Phoebe, la immaduresa de Joey i la ximpleria de Ross, són marques inesborrables de Friends.

Però tot això va estar a punt d’anar-se’n en orris i la història de la sèrie podria haver estat radicalment diferent si, com revela Screenrant, s’hagués complit l’amenaça de l’estudi Warner Bros que ha confessat Aniston en una entrevista amb The Hollywood Reporter, i que pretenia desfer-se de dos dels seus protagonistes.

Assolit cert èxit, els principals actors de la comèdia van voler renegociar els seus sous de cara a gravar més temporades i l’estudi es va plantar i va fer una amenaça en la qual van suggerir que no els feien falta els sis per aconseguir que la sèrie triomfés: “Recordo que aquesta va ser una de les coses que quan érem joves, ximples i renegociadors, una de les amenaces (de l’estudi) era: "No els necessitem els sis. Podem fer això amb quatre de vostès".

Aniston confessa que en aquell moment els actors van entrar en pànic. Just abans de la tercera temporada tots van pactar rebre el mateix salari que va acabar amb tots cobrant un milió de dòlars per episodi en les dues últimes entregues.

tracking