SEGRE

María Galiana, sobre 'Cuéntame': 'N'estic una mica farta però no tinc més remei'

Ana Duato i Imanol Arias, en una escena de la sèrie ‘Cuéntame’.

Ana Duato i Imanol Arias, en una escena de la sèrie ‘Cuéntame’.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

María Galiana va protagonitzar l’última entrevista de 'Salvados’ d’aquesta temporada. L’actriu es va asseure a parlar amb Gonzo sobre la seua trajectòria com a professora fins que es va jubilar i la seua posterior carrera en el món de la interpretació, on s’ha fet famosa pel seu paper d’Herminia a la sèrie 'Cuéntame cómo pasó' de TVE,  on fa més de 20 anys que treballa.

Galiana va reconèixer que "n'està una mica farta però no tinc cap altre remei. Perquè tinc un estatus que està molt relacionat amb la sèrie. Quant a la meua vida amb els meus fills i nets". Gonzo li va preguntar si s’havia imaginat com seria la mort del seu personatge en la ficció: "M’agradaria morir-me com una tia meua, ella veia que era el final, i va anar avisant a tothom i acomiadant-se".

L’actriu va lamentar les seues oportunitats com a intèrpret: "La meua gran decepció com a actriu és no haver fet més coses. No fer cap altre tipus de papers. Sempre he tingut un aspecte de maruja impressionant, mai no hauria fer papers d’alt nivell i el físic també importa. Però m’hauria agradat fer un altre tipus de papers, que no només d’àvia Herminia".

María no va tenir objeccions en criticar l’acomiadament de Juan Echanove, que interpretava el germà d’Antonio Alcántara (Imanol Arias): "Em va semblar el més injust de la vida". Segons Galiana, el personatge de Miguel (Echanove) donava "el punt exacte d’humor". "Crec que una gran part de l’audiència venia per ell", va reivindicar.

El presentador també li va preguntar si considera els seus companys de repartiment en la sèrie "de la família", al que ella va deixar clar que "com a família no". Encara que va afirmar que s'estimava molt Imanol Arias i Ana Duato, va afirmar que després dels enregistraments no té relació fora amb ells. Això va donar peu per parlar sobre el Cas Numancia en què estan implicats els seus companys de repartiment. "Em va semblar que no eren els únics, desgraciadament, que com ells hi haurà bastant gent que hauran confiat en oficines d’aquestes que hi ha o el que sigui que intenten, per descomptat, convèncer la gent perquè faci procediments o trucs per resultar millor", va respondre l’actriu.

Per finalitzar, va parlar d’un altre format de la cadena pública: "M’han ofert anar a Masterchef però no ho faria encara que m’oferissin tot l’or del món, no té rigor. El més important de la cuina és la lentitud. No hi poso un peu, ni boja."

tracking