SEGRE
Bebés Llorones.

El sector de la joguina assegura que no hi haurà desabastament de cara a les festes de NadalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Asociación Española de Fabricantes de Juguetes (AEFJ) elabora anualment una llista dels millors joguets que ajuda a triar els regals de Nadal més adequats per als petits de la casa.

L’AEFJ compta amb la col·laboració d’un grup d’experts independents en el món de la infància, la pedagogia o la psicologia, que analitzen, productes de diferents categories per elegir els millors. En les seues deliberacions, segons indiquen, valoren aspectes com “el disseny i jugabilitat” o “la seua capacitat per transformar el món”.

Aquests són els que han destacat el 2021:

  • Set de plastilina multicultural de Jovi. Categoria de Millor joguet per a un món millor. 6 colors de plastilina per recrear les diferents tonalitats de la pell dels éssers humans. Ideal per fomentar la igualtat i la diversitat cultural a l’aula, la realització de projectes i aprendre divertint-se. Preu aproximat: 10 euros.
  • Rubbish Race de Cayro. Categoria de Millor joguet per a un món sostenible. És un joc de taula infantil per aprendre a cuidar el medi ambient per a 2-6 jugadors a partir dels 6 anys. Preu aproximat: 20 euros

  • Pilota monitorada per a nadons Follow Me Ball de Diset Bambino. Categoria Millor joguet per experimentar el món. Una pilota que s’il·lumina i canvia de color mentre roda perquè el nadó la segueixi
  • Joguet interactiu My Magic Mixies de Famosa. Categoria Millor joguet electrònic i Millor joguet valorat pel jurat. La idea és que els nens creïn el seu Magic Mixie seguint els passos del llibre màgic que explica que ingredient han de fer servir i per a què serveix cada un. Després de cada ingredient, li hauran de donar 3 vegades amb la vareta. Després d’uns segons de fum màgic podran descobrir la seua mascota. Una vegada creada podran jugar amb ell perquè és interactiu i podrà concedir desitjos, recitar encanteris... Preu aproximat: 85 euros.

  • Mechanics Gravity Combo Race & Loops de Toy Partner. Categoria de Millor joguet de construcció. Set de 197 peces magnètiques per construir fins a 11 circuits diferents amb bucles i canons magnètics. A partir de 8 anys. Preu aproximat: 50 euros.

  • My Model Doll Design Popstar de Educa. Categoria d’Art i Manualitats. La capsa inclou tots els elements necessaris per crear conjunts de moda per al canell|nina: tela, accessoris, clips per a roba, llana, 1 eina per perforar la tela, instruccions i vídeo instruccions. A partir de 6 anys. Preu aproximat 25 euros.

  • Lucky Bob d’IMC Toys. Categoria de figures d’acció i playsets. Dos figures col·leccionables per jugar, imaginar i recrear les desafortunades aventures de Lucky Bob. Preu aproximat: 6 euros.

  • Bubiloons d’IMC Toys. Categoria de ninots. Animalets col·leccionables que unflen globus. A partir de 3 anys. Preu aproximat: 12 euros.

  • Llibre gegant interactiu Fisher-Price. Categoria de millor joguet de primer infància i preescolar. Joguet d’aprenentatge electrònic 2 en 1 que es transforma de llibre de contes per jugar establert a centre d’activitats sòlid i vertical. Ensenya l’alfabet, els números i a comptar, així com a reconèixer formes i colors i començar a 'llegir'. Per a nadons i nens d’entre 6 i 36 mesos. Preu aproximat 40 euros.

  • T- Racers Turbo Wheels de Magicbox. Categoria de vehicles, radiocontrol i pistes. Cotxe i pilot sorpresa col·leccionable. Cotxe desmuntable per parts i amb peces intercanviables. Preu aproximat: 6 euros.
  • Centre de jocs aquàtic inflable d’Intex. Categoria d’aire lliure i activitat. Centre de jocs aquàtic inflable per a nens. Permet jugar a voleibol, futbol, baloncestos i beisbol, a partir de 3 anys. Preu aproximat: 70 euros.

  • Kidizoom vídeo Studio de Vtech. Categoria de joguets d’imitació. Cambra per a fotos o vídeos amb efectes creatius, marcs i filtres igual que a les càmeres professionals. Preu aproximat 85 euros.
tracking