SEGRE

GUIA

Diplomes a l'INS Lladonosa pel seu coneixement de la UE

Fotografia de grup dels alumnes que van ser reconeguts ahir pels seus projectes sobre la UE, després de l’acte celebrat al Saló de Sessions de la Paeria.

Fotografia de grup dels alumnes que van ser reconeguts ahir pels seus projectes sobre la UE, després de l’acte celebrat al Saló de Sessions de la Paeria.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saló de sessions de l’ajuntament de Lleida va acollir ahir l’entrega de diplomes als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Josep Lladonosa, centre que l’any passat va organitzar diverses activitats sobre el funcionament de les institucions europees i que és l’únic de Ponent ambaixador del Parlament Europeu. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, va felicitar els alumnes per l’organització d’una gimcana sobre el coneixement d’Europa per als estudiants de 1r d’ESO i la implementació d’un Infopoint al web de l’institut. Per la seua part, el director del centre, Santi Pubill, va explicar que mitjançant diferents accions del programa Ambaixador del Parlament Europeu es vol impulsar la difusió entre l’alumnat dels valors europeus de respecte, tolerància i cultura democràtica.

tracking