SEGRE

Els diners que ha guanyat Max Verstappen per proclamar-se campió del món de F1

Max Verstappen celebra al podi el seu primer títol mundial de Fórmula 1, amb Lewis Hamilton al costat mentre aplaudeix.

Max Verstappen celebra al podi el seu primer títol mundial de Fórmula 1, amb Lewis Hamilton al costat mentre aplaudeix.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Max Verstappen es va coronar aquest cap de setmana com el millor pilot de Fórmula 1 després d’aconseguir el Mundial, una competició que en els últims anys ha estat dominada per Lewis Hamilton.

Una competició que a més de la glòria a l’holandès li reportarà diners extres gràcies a una clàusula que hi ha al seu contracte amb Red Bull mitjançant el qual la firma li abonarà al pilot de 24 anys uns diners extres per alçar-se amb el Campionat. Una clàusula que també tenia Lewis Hamilton i que eren uns 4 milions de dòlars que deixarà de guanyar després de quedar segon.

Verstappen aconseguirà tal com revela el mig holandès Quote, una bonificació de 5 milions de dòlars que se sumeixi als 30 milions de dòlars que guanya per any l’holandès, més una bonificació de 1.5 milions per cada victòria en un Gran Premi. Si a tot això li sumem el màrqueting i la publicitat, segons Quote, Verstappen guanyaria uns 95 milions de dòlars en total per aquesta temporada.

tracking