SEGRE

TURISME PROGRAMA

Comença a Lleida la venda de viatges amb l'Imserso

Comença a Lleida la venda de les excursions a la costa i interior || Campanya a mig gas per la incertesa de la pandèmia

Dos clients informant-se sobre els viatges de l'Imserso.

Dos clients informant-se sobre els viatges de l'Imserso.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

I per fi ha arribat el dia. La província de Lleida va iniciar ahir la comercialització de les excursions de l’Imserso després de més d’un any i mig de paralització per la pandèmia i amb una nova licitació que no ha estat exempta de polèmica. En total seran dos dies de venda, marcats per la por de les persones grans en ple avanç de la variant òmicron.

Lluny de les cues pròpies d’altres anys, les agències de viatge van registrar ahir poca activitat, si bé s’espera que la majoria d’operacions es concentrin en la jornada d’avui. “Hi ha molta incertesa per l’augment de casos de la Covid-19. Als clients els preocupa que es repeteixi una situació com la de l’any passat, quan es van cancel·lar els viatges i van tardar mesos a tornar-los els diners”, expliquen des de l’agència Viajet del carrer Salmerón de Lleida, i destaquen que les destinacions preferides continuen sent les illes Canàries i les Balears.

En aquesta mateixa línia, des de Viajes Tejedor de l’avinguda Doctor Fleming assenyalen que “aquest any només tenim assignades a la nostra agència unes quaranta cartes de l’Imserso, moltíssimes menys que altres anys, quan n’hem arribat a tenir cinc-centes. Les persones grans tenen por d’un possible augment de casos i per això pregunten sobretot pels viatges programats a partir de l’abril, amb previsió que la situació millori. Les Canàries, Andalusia i les escapades culturals són les que tenen més demanda”, conclouen.

tracking