SEGRE
Adif publica 280 ofertes d'ocupació

Adif publica 280 ofertes d'ocupació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif i Adif Alta Velocidad (Adif AV) han publicat diverses convocatòries públiques d’ingrés amb un total de 280 places (270 a Adif i 10 a Adif AV) de diversos grups professionals inclosos al conveni col·lectiu: oficial administratiu d’entrada, comandament intermedi i quadre i tècnic de l’estructura de suport. L’oferta actual se suma a la de més de 1.600 places que va ser anunciada fa uns mesos.

Aquestes convocatòries corresponen a l’Oferta d’Ocupació Públic (OEP) prevista en el Pla d’Ocupació per a l’exercici 2021. Adif i Adif AV tenen en marxa el seu Pla Plurianual d’Ocupació|Ús 2021-2025, en virtut del qual ambdues entitats podran oferir fins 6.170 places d’ocupació pública en l’esmentat període per atendre les demandes del servei ferroviari, tot això en el marc del seu Pla Estratègic 2030.

Places ofertes per Adif

El nombre de places ofertes a Adif ascendeix a 270. D’aquest total, 43 places pertanyen a la convocatòria d’oficial administratiu d’entrada, reservada per a persones amb discapacitat. La convocatòria de comandament intermedi i quadre preveu l’ingrés de 93 persones, amb els següents perfils: titulats en arquitectura, enginyeria civil, medi ambiental i quadres tècnics d’informàtica, dret o comunicació.

Termini per inscriure’s

Per inscriure’s, el termini finalitza el 27 de desembre d’aquest any. Per a això, hem d’accedir al portal d’ocupació|ús d’Adif i d’Adif AV, seleccionar la categoria a què volem optar i emplenar el formulari. Després de la inscripció se’ns donarà un certificat de presentació que haurem de guardar i imprimir, ja que se’ns sol·licitarà diverses vegades durant el procés selectiu.

Abans de l’examen, s'han d'abonar les taxes per via telemàtica, una cosa que se’ns indica al formulari d’inscripció. Les taxa varien en funció de la plaça a què s’opti. Després de 48 hores, al mateix web, podrem veure l’estat de la nostra sol·licitud i conèixer si cal solucionar algun error o és tot correcte.

Requisits per ser treballador d’Adif

L’empresa ferroviària espanyola posa aquests requisits generals, encara que la formació variarà en funció de la plaça en concret.

  • Tenir la nacionalitat espanyola o la d’un Estat membre de la UE.
  • Tenir més de 16 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació
  • Estar en possessió del títol sol·licitat per al lloc|parada al qual es vol accedir.
  • Tenir la capacitat psicofísica per a l’acompliment normal de les funcions del lloc de treball.
  • No haver mantingut relació laboral amb la Xarxa Nacional dels Ferrocarrils Espanyols (RENFE, GIF, FEVE, ADIF o ADIF AV).
  • No haver estat acomiadat de les institucions anteriorment esmentades.
  • No trobar-se inhabilitat per a l’acompliment de la professió o funcions relacionades amb els llocs de treball objecte de la convocatòria.
tracking