SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Les entitats de Lleida es bolquen una altra vegada amb La Marató de TV3

Hi ha programat més d'un centenar d'activitats per demà

Els cantants del cor infantil de l’Orfeó Lleidatà durant l’actuació ahir a l’Auditori.

Els cantants del cor infantil de l’Orfeó Lleidatà durant l’actuació ahir a l’Auditori.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Auditori Enric Granados va ser l’escenari elegit per La Fundació Orfeó Lleidatà per al concert de Nadal, en el qual van participar totes les agrupacions corals de l’entitat, des de les infantils i juvenils fins al Cor del Orfeó. Al seu costat també van actuar la seua Orquestra Simfònica i una agrupació de música moderna de l’escola. Durant l’acte es va fer especial insistència en el compromís social de l’entitat, que l’any passat va celebrar el vintè aniversari del primer projecte basat en la música comunitària.

A més, en aquesta edició també hi va participar l’Associació Salut Mental Ponent com a entitat convidada, amb una taula informativa al vestíbul en la qual es van recollir donatius en favor de La Marató de TV3 i es va repartir informació sobre la salut mental.D’altra banda, els estudiants de la Universitat de Lleida van anunciar que fins ahir s’havien recaptat prop de 1.000 euros per a La Marató a través de les diferents activitats organitzades durant tota la setmana pel Consell de l’Estudiantat de diferents centres de l’entitat, tant al campus de Lleida com al d’Igualada. A més d’aquesta recol·lecta, que va finalitzar ahir a la tarda, el Saló Víctor Siurana de la UdL es convertirà demà en la seu de Lleida de recepció de trucades per poder rebre donacions amb les línies obertes des de les 14.00 fins a les 20.00 hores. Per la seua banda, els treballadors i treballadores del departament de Salut a Lleida van donar 600 euros a través de la compra de marxandatge solidari.

Més de 400 propostes a Ponent

A les comarques lleidatanes s’han organitzat més de 400 activitats de tot tipus en benefici de La Marató 2021. Segons dades de la fundació, estan programats actes entre el passat 1 d’abril fins al proper 31 de març de l’any que ve, encara que més d’un centenar, concretament 131, tindran lloc demà coincidint amb l’emissió del programa. Algunes s’han suspès a causa de la pandèmia de la Covid, mentre que altres han optat per canviar el format per adaptar-se d’aquesta manera a les mesures sanitàries actuals o s’han ajornat per a més endavant.

tracking