SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Afanoc presenta el 'Posa't la Gorra!' que celebrarà 10 anys de la Casa dels Xuklis

Representants d’Afanoc i de l’Hospital Arnau de Vilanova.

Representants d’Afanoc i de l’Hospital Arnau de Vilanova.AFANOC LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La delegació a Lleida de l’Associació de Nens amb Càncer de Catalunya, Afanoc, va presentar ahir a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida la novena la festa Posa’t la gorra!, que se celebrarà el proper 20 de febrer al Turó de la Seu Vella. A més, en aquesta edició es commemorarà el desè aniversari de la Casa dels Xuklis, el projecte més emblemàtic de l’associació amb una gorra exclusiva obra de l’artista japonesa Mari Ito. Després de dos anys de pandèmia, l’associació ha vist disminuïts els seus ingressos i, en conseqüència, s’ha agreujat la seua situació.

Per aquest motiu, des de l’entitat volen animar la població a continuar col·laborant amb l’associació amb la compra de la gorra, necessària per participar en la festa. ja es pot adquirir tant a la delegació de Lleida com als més de seixanta establiments col·laboradors tant de la ciutat com de la resta de la província. La Casa dels Xuklis, recurs d’Afanoc per a les famílies de nens amb càncer que han de desplaçar-se a Barcelona, compleix deu anys, en què ha acollit més de 2.000 famílies.

D’aquestes, prop d’un 20% han arribat des de les comarques de Lleida i actualment hi ha tres famílies lleidatanes allotjades.

tracking