SEGRE

Alcohol, 'farlopa' i 'herba': aquests eren els premis d'una peculiar panera de Nadal que sortejaven en un local de Múrcia

La Policia ha desmantellat a Múrcia un punt negre de venda de droga on a més es permetia el consum de les substàncies i se sortejava una 'narcopanera' de Nadal

Imatge dels premis del sorteig.

Alocohol, farlopa i herba: aquests eren els premis d'una peculiar panera de Nadal que sortejaven en un local de Múrica@policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia han desmantellat a Múrcia un punt de negre de venda de droga practicant dos detencions i intervenint el que han qualificat com a 'narcopanera', ja que sortejaven cocaïna, haixix, alcohol, diners en efectiu i fins un pernil coincidint amb la Loteria de Nadal i del Nen.

A més de proveir als seus clients amb tota mena de substàncies estupefaents, al local se’ls permetia el consum allà mateix. Durant l'escorcoll, els policies van localitzar una plantilla a la paret on els clients s’apuntaven i participaven per guanyar una narcopanera en el cas d’encertar les dos últimes xifres dels sortejos de Nadal o del Nen. Els premis eren "1 botella de Cardhú, 1 g. de farlopa, 3 g. de pol·len i 3 g. d’herba" i "1 Cardhú, 1 Chivas, 1,50 gr. de farlopa i 2 g. d’herba". El Mega Sorteig del Nen era molt més generós, ja que oferia al guanyador "5 g. de coca, 2,5 gr. de pol·len, 50 euros en efectiu, 1 botella de Cardhú, 1 cartró de tabac a elegir i 1 pernil gran reserva de 8 kg.".

L’operació va començar quan els agents van tenir coneixement de l’existència d’un "local de droga", lloc on a més de vendre droga es permet el seu consum. Després de confirmar les seues sospites, els investigadors van obtenir el preceptiu manament d’entrada i registre del local i, a més, en un domicili connex que era el lloc on, presumptament, conreaven i emmagatzemaven la droga. En l’operació els agents van arrestar dos persones i van confiscar 165 plantes de marihuana, un quilo de marihuana picada, més de cinc quilos de cabdells de marihuana, i diverses quantitats de cocaïna i haixix. També van desmantellar un cultiu indoor compost de 33 llums halogenats, transformadors, un extractor i quatre aparells d’aire condicionat utilitzats per al cultiu de la droga.

En realitzar l'escorcoll, els investigadors van localitzar una cosa que la Policia qualifica de "sorprenent i nou". Els detinguts havien confeccionat una enorme plantilla a la paret del domicili perquè els consumidors participessin en la rifa d’una cistella amb droga. Després de apostar diversa quantitat de diners -cinc euros pel sorteig de Nadal i deu euros pel del Nen- per encertar les dos últimes xifres, la cistella premiada incloïa cocaïna, haixix, alcohol, tabac, diners en efectiu i fins i tot un pernil de vuit quilos.

Els detinguts, dos homes de 30 i 45 anys d’edat, un de nacionalitat espanyola i un altre argentina, van ser posats a disposició de l’autoritat judicial com|com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric, per tenir connectats els domicilis a la xarxa de fluid elèctric.

tracking