SEGRE

Els millors panettone del mercat segons l'OCU

Els millors panettone del mercat segons l'OCU

Els millors panettone del mercat segons l'OCU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El panettone és una de les postres nadalenques per excel·lència a Itàlia que des de fa diversos anys s’ha unit als torrons com a postres tradicionals de Nadal a moltes cases.

Avui dia podem trobar una àmplia varietat de panettones a tots els establiments d’alimentació, més barats o més cars. Aquests són els millors valorats, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU):

  • Panettone ‘Deluxe’ Stracciatella. La cadena de supermercats LIDL ofereix una àmplia varietat de panettone, encara que destaca el farcit de xocolate i nata. El seu preu és de 4.99€ per 800 g.
  • Panettone amb panses i taronja ‘Giuseppe’. Mercadona també posa a la venda el seu particular panettone farcit de panses i taronja. Costa2.70€ i conté 500 g.
  • Panettone de fruites clàssic. Carrefour ven el seu panettone oferint la recepta més clàssica d’aquest dolç tradicional italià, amb fruites confitades. Té un preu de 4.95€ per 900g.
  • Panettone clàssic ‘Mama Mancini’. La cadena de supermercats Aldi ven aquest pa dolç elaborat a base d’ous de gallina criades a casa, fruites confitades i panses. Costa 3.79€ per 1kg. 
  • Panettone de xocolate ‘Dolç Noel’. Día no podia faltar a l’hora de vendre panettone. A diferència dels anteriors, aquest conté llavors de xocolate. 2,99€ per 500g.
  • Panettone ‘Forno Buono’. Recepta tradicional del panettone amb fruites confitades, disponible a Alcampo per 3.39€, 800 g.
  • Panettone ‘El Corte Inglés Selection’. El Corte Inglés ofereix un panettone menys econòmic, però molt deliciós. Disponible tant amb fruites confitades o panses o xocolate. El preu és de 9.95€ per 1kg.

L’Organització de Consumidors i Usuaris ens dona uns petits consells per reconèixer un bon panettone. El millor serà el que s’ajusti a la normativa de la seua preparació segons la recepta original: un mínim de 16% de mantega, sent aquest l’únic greix admès; farina de blat i llevat natural, sucre, sal, ous de gallina categoria A, un mínim d’un 4% de rovell i almenys un 20% de fruita confitada o panses.

L’OCU també aconsella fixar-se que tingui la crosta compacta i de color uniforme, que sigui tou al tall, que no presenti parts cremades, sense grans buits a la molla i que el farcit estigui ben repartit per l’interior.

tracking