SEGRE

LOTERIA DE NADAL

Fins a quina hora puc comprar dècims de Loteria de Nadal?

Nombrosos lleidatans van aprofitar ahir fins a l’últim moment per obtenir un dècim de la grossa de Nadal.

Nombrosos lleidatans van aprofitar ahir fins a l’últim moment per obtenir un dècim de la grossa de Nadal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Queda menys de 24 hores perquè comenci el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal però segur que encara hi ha molta gent que no han adquirit un dècim.

Encara es pot disposar de tot el dia d’avui per adquirir-ne, ja que hi ha temps fins les 22:00 hores en administracions, i fins a les 23:45h es poden adquirir resguards tant en els punts de venda autoritzat com a través d’internet. Si s’opta per comprar Loteria del Sorteig Extraordinari de Nadal el 2021 s’ha de fer sempre en llocs autoritzats, ja que, en ocasions, s’han donat casos de falsificacions i dècims il·lícits.

A més, és aconsellable comprovar que el dècim porti els corresponents logotips, codis i elements de verificació i si s’adquireix per Internet. Així mateix, la Direcció General de Consum posa èmfasi en la importància d’evitar que el cupó o el dècim es deteriori, ja que si finalment resulten premiats en aquestes circumstàncies, l’usuari haurà de sol·licitar que Loteries de l’Estat comprovi si coincideix amb el número premiat.

El sorteig d’aquest any, igual com els dels últims anys, té 100.000 números, que van del 00000 al 99999. El sorteig dura aproximadament unes tres hores i mitja, i s'acaba quan al bombo dels premis no queda cap bola.

Aquest any, el Sorteig Extraordinari de Nadal repartirà un total de 2.408 milions d’euros. La Grossa està premiada amb 4 milions d’euros a la sèrie, el segon premi amb 1.250.000 euros, el tercer amb 500.000, els dos quarts premis seran de 200.000 euros i els vuit cinquens 60.000 a la sèrie. L’import del dècim continua sent de 20 euros.

tracking