SEGRE

PREMIS

La Cambra de Comerç de Lleida acull l'entrega dels Premis Pyme 2021

Foto de família dels guardonats en els Premis Pyme 2021.

La Cambra de Comerç de Lleida acull l'entrega dels Premis Pyme 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Lleida ha acollit aquest dimarts a la tarda l’acte d’entrega dels V Premis Pyme de l’Any, uns reconeixements impulsats per la Cámara de Comercio de España i el Banc Santander, que compten amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida i el Diari Segre. Aquests guardons busquen reconèixer l’esforç que estan duent a terme les empreses lleidatanes en la generació d’ocupació i riquesa en el nostre territori.

El Premi Pyme de l’Any 2021 ha estat per l’empresa LleidaNetworks Serveis Telemàtics S.A. En l’edició d’enguany també s’han entregat diversos accèssits: Mobel Linea SLU, ha rebut el de la Internalització; Ilerna Online, el de la Generació d’Ocupació i Formació; Arcusin S.A., el del Grau d’Innovació i Digitalització; i Maderas Llop Obiols S.A., el de la Responsabilitat Social.

Els Premis Pyme 2021 també han comptat amb una menció especial ‘Adaptació a la Covid-19’, que ha estat per a Alberto Soler S.A., com a mostra d’agraïment per l’esforç que tot el personal de l’empresa ha dut a terme durant el període de pandèmia.

“Estem molt satisfets amb la gran participació de candidats rebuts en aquesta cinquena edició, ja que aquestes 28 candidatures posen de manifest la consolidació d’aquests guardons en el nostre territori”, ha afirmat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida. “Guardonar les empreses que ho estan fent bé és una motivació per totes les companyies, també per aquelles que es poden emmirallar per anar creient i creant en el nostre territori un teixit empresarial competitiu, que contribueixi al benestar econòmic i social de la nostra societat”, ha afegit Saltó.

El jurat dels Premis Pyme 2021 ha estat format per Marc Cerón, vicepresident tercer de la Cambra de Comerç de Lleida; Santiago Costa, director de redacció del Diari Segre; Xavier Cañado, representant del Banc de Santander; Ramon Boixadera, director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; i Josep Ramon Paris, secretari general de la Cambra de Comerç de Lleida, qui ha actuat com a secretari del jurat.

tracking