SEGRE

PLANTES

Les plantes que més temps duren sense que les hagis de regar

Àloe Vera.

Les plantes que més temps duren sense haver-se de regar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si t’agraden les plantes però no tens temps per cuidar-les, s'ha de buscar aquelles que necessitin menys manteniment. Una d’elles és el potus. S’adapten molt bé a tots els tipus de llum a les llars|cases, ja sigui directa, indirecta, natural o artificial. A més, té les fulles molt grans i per tant és molt bonica i decorativa. El seu principal avantatge és que necessita molt poca aigua per lluir esplèndida. S’aclimata a la perfecció a les condicions més adverses, per la qual cosa només hauràs de regar-la quan vegis que té la terra seca.

Les cintes són unes altres de les reines del món de les plantes d’interior. Són de les més venudes per la seua alta capacitat per aclimatar-se a diverses condicions. Necessita molt poca aigua, sobretot a l’hivern, ja que amb mitja tassa a la setmana serà suficient. A l’estiu tampoc no requerirà gaires atencions perquè amb un vas d’aigua setmanal es nodrirà prou per lluir perfecta.

A més dels seus coneguts poders curatius, l'àloe vora és una planta molt agraïda que no necessita, pràcticament, cap cura. Es pot regar cada dos setmanes. Creixen millor amb llum brillant, així que una lleixa de la finestra (per exemple a la cuina) sol ser el lloc perfecte per a la seua ubicació. D’altra banda, les llengües de tigre sobreviuen pràcticament sense tenir-ne cura. De fet, el seu principal enemic és l’excés d’aigua.

tracking