SEGRE

Mor Jaume Herrera, president de Fundació Aspros

Jaume Herrera.

Jaume Herrera.Aspros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Fundació Aspros de Lleida, Jaume Herrera i Pifarré, ha mort la matinada d'aquest dimarts als 90 anys, segons ha anunciat la fundació. "Lamentem profundament la pèrdua d’una persona de cabdal importància per la nostra entitat, a la que s’ha dedicat en cos i ànima i de forma voluntària al llarg dels últims 30 anys. Herrera, provinent del món de la banca, sempre va compaginar els seus dos mons, el financer i el de la Fundació Aspros, al que s’incorporà l’any 1982 al costat dels seus impulsors", expliquen des d'Aspros.

Herrera es va vincular a Aspros amb la voluntat de millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, afavorir la seva independència així com el benestar de les famílies amb fills afectats. Coneixia de prop aquesta realitat atès que és pare d’un fill amb síndrome de Down i creia fermament en les capacitats del col·lectiu, que en aquell moment no disposava d’institucions ni recursos ni ocupacionals ni residencials.

Actualment la Fundació Aspros atén a més de 500 famílies en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional.

La família oficiarà demà dimecres una cerimònia al tanatori La Lleidatana a les 11.30 h, on tindrà lloc la vetlla des de les 12.00 h del dia d’avui. Jaume Herrera serà enterrat a la seva Cervera natal.

tracking