SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Sis intoxicats per una mala combustió a Cervera

Entre els afectats hi ha dos menors || Va succeir en un pis de l'avinguda Catalunya i van ser evacuats a l'hospital d'Igualada

Imatge d’arxiu de l’avinguda Catalunya de Cervera.

Imatge d’arxiu de l’avinguda Catalunya de Cervera.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sis persones van resultar intoxicades per inhalació de monòxid de carboni ahir a la nit a Cervera, pel que sembla, per la mala combustió d’una estufa de carbó, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’incident es va produir en un pis de l’immoble situat en el número 88 de l’avinguda Catalunya, al centre de la capital de la Segarra. Els serveis d’emergències van ser alertats a les 20.44 hores i fins al lloc van acudir quatre ambulàncies del SEM, una dotació dels Bombers, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Els afectats, entre els quals hi hauria dos parelles i dos menors d’edat, van ser atesos pels sanitaris per la inhalació de gasos i, posteriorment, van ser evacuats fins a l’hospital d’Igualada, la majoria amb pronòstic lleu.

Els efectius dels Bombers van ventilar i van fer una inspecció a l’immoble. En aquest sentit, recorden que a l’hivern, o coincidint amb una baixada de les temperatures, augmenta el perill que es produeixin accidents a la llar com a conseqüència d’un funcionament deficient dels sistemes de calefacció o de poca ventilació, que poden causar ferits greus o fins i tot la mort. D’aquesta manera, els Bombers aconsellen revisar l’estat dels aparells de calefacció, calderes i estufes i comprovar que els sistemes de ventilació no estiguin obstruïts.

tracking