SEGRE

ESNOTICIA

Catalunya aconsegueix 34,9 milions en grans premis

La grossa i el segon passen de llarg

L’administració de Granollers, celebrant el tercer premi.

L’administració de Granollers, celebrant el tercer premi.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sorteig Extraordinari de Nadal va deixar ahir a Catalunya uns 34,9 milions d’euros (un 9,1% dels 382,1 milions jugats) en grans premis, sense comptar les terminacions, aproximacions ni menudalles. Tan la grossa, que els dos últims anys havia repartit la sort a Reus, com el segon premi, van esquivar Catalunya, que sí que va aconseguir pessigar part del tercer premi, un dels quarts i cinc dels cinquens. Del tercer premi, que va ser per al número 19517, es van vendre 35 sèries a Calella i quinze a Granollers.

En el cas de Calella va ser un bar el que va distribuir 17,5 milions d’euros entre la seua clientela. El loter que va vendre el número a l’establiment, Robert Subirana, es va mostrar molt content que hagués tocat en aquest bar, assegurant que “són gent molt senzilla i me n’alegro molt per ells”. Subirana va afegir que era el primer premi de Nadal que repartia la seua administració d’aquesta població costanera catalana, que fa deu anys que està oberta.

Per la seua part, el loter de l’administració 5 de Granollers, Josep Compan, que va vendre quinze sèries del tercer, va assenyalar que és “el premi més gros” del sorteig de Nadal en les tres dècades del negoci familiar. L’establiment va repartir 7,5 milions d’euros amb les 15 sèries venudes del 19517, i a més en tenia unes altres dos que va donar a un loter de Badajoz: “Que també ha venut, espero que em convidi a un cafè”, va fer broma Compan. El quart premi, corresponent al 42833, va estar repartit a Sort, Barcelona, Begues, Esplugues de Llobregat, Montgat, Vila-seca, Castelldefels i Sabadell.

L’administració 90 de Barcelona, ubicada al passeig Fabra i Puig, va vendre una sèrie d’aquest quart premi i també una altra sèrie del cinquè 24198, igual com va ocórrer amb La Bruixa d’Or de Sort. I un altre cinquè, que va recaure en el 70316, va deixar una pluja de 8,1 milions d’euros entre Barcelona i Lliçà d’Amunt.

L’administració de Granollers, celebrant el tercer premi.

L’administració de Granollers, celebrant el tercer premi.ACN

tracking