Astúries: S’ha implementat el passaport covid per accedir a locals d’hostaleria, centres sociosanitaris o gimnasos de la comunitat durant un mes, encara que la mesura no s’aplicarà fins la setmana que ve, passada la Nit de Nadal i el Nadal.

Balears: El Govern a les Balears ha acordat estendre l’exigència del certificat covid a tots els establiments de la restauració de les illes, independentment del seu aforament, i a tots els establiments culturals, una mesura que haurà de ratificar el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB). De moment, el certificat només s’aplica en locals d’hostaleria amb un aforament superior a 50 persones.

Canàries: En Nit de Nadal i Nadal i només en l’àmbit privat i familiar es limiten les reunions a grups de 10 persones a les illes que es trobin en nivell 2 i 3.

Cantàbria: No planteja més restriccions.

Castella i Lleó: Únicament es recomana limitar les reunions familiars i socials aquest nadal.

Castella-la Manxa: Tampoc hi ha més mesures.

Extremadura: L’única mesura disposada és que no es permeten les visites als pacients hospitalitzats ni les visites dels menors.

Galícia: A part d’exigir el certificat covid en el lleure i l’hostaleria, manté en vuit el límit de persones en taula i la prohibició de celebrar còctels i actes de recepció amb aperitiu i públic de peu en l’hostaleria.

La Rioja: Exigeix el certificat covid per accedir a hospitals, centres de serveis socials, lleure nocturn i restaurants amb aforament de més de 50 comensals fins el proper 22 de gener.

Comunitat de Madrid: Madrid no contempla més restriccions ni considera necessàries mesures com el passaport covid.

Múrcia: El Govern murcià manté la reducció de l’aforament del lleure nocturn al 30% i l’exigència del certificat covid en aquests locals.

Navarra: El passaport covid és necessari per accedir a restaurants de més de 60 comensals, discoteques, sales de festa i esdeveniments multitudinaris en interiors en els que es menja o beu. A més, es recomana disminuir fins un màxim de deu el nombre de persones en les celebracions, tant als domicilis com en l’hostaleria, i intentar fer aquestes reunions a l’exterior.

País Basc: És obligatori el passaport covid per accedir a bars, restaurants, locals de lleure, hospitals, residències, gimnasos, poliesportius i espectacles culturals, entre altres establiments.

Pais Valencià: S’exigeix el passaport covid en tota l’hostaleria i la restauració, i en gimnasos, cines, circs, instal·lacions esportives i seus en els quals es consumeixi beguda o menjar, amb independència de l'aforament.