SEGRE

TV3 estrena la segona temporada de 'Batalla monumental' amb doble representació lleidatana

La Seu Vella va guanyar la primera edició del certamen

Entrega del primer trofeu Batalla Monumental a la Seu Vella.

Entrega del primer trofeu Batalla Monumental a la Seu Vella.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Batalla monumental' torna a TV3, amb el presentador Roger de Gràcia, la periodista Candela Figueras i l’actriu Laia Fontàn, que s'incorpora en aquesta segona temporada i va ser una de les protagonistes de la sèrie “Les de l’hoquei”.

Deu monuments competiran durant cinc capítols per aconseguir la victòria. En aquesta ocasió, representaran la demarcació de Lleida el Castell de Mur (Pallars Jussà), que s'enfrontarà al Castell de Montsoriu, situat a Arbúcies i el recinte emmurallat de Cervera, que ho farà contra el de Montblanc. 

Altres duels seran el del Palau de la Música Catalana i la Cripta i la Colònia Güell; la Cartoixa d’Escaladei i el Monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d’Ebre i el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. En el sisè programa, es lliurarà la gran batalla final en directe i el setè mostrarà l’altra cara de 'Batalla monumental'.

Una novetat d’aquesta segona edició de 'Batalla monumental', un format que combina divulgació i entreteniment, és la recreació en 3D dels monuments, que permet entendre molt millor la història i l’evolució dels monuments que participen al programa.

El programa compta amb la intervenció de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument: hi apareixen els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o l’historiador Toni Soler, entre d’altres.

Els espectadors tornen a ser el jurat que, amb els seus vots, decideixen el vencedor de cada setmana. Al final, en un programa especial en directe, els cinc monuments finalistes competiran per veure quin és el nou monument favorit de Catalunya.

El dijous 13 de gener, a les 22.45 hores, TV3 estrenarà la segona temporada de 'Batalla monumental', després dels bons resultats d’audiència de la primera temporada, en què es va proclamar guanyadora la Seu Vella de Lleida.

tracking