SEGRE

HISENDA

Twitter, Eto'o, Sergi Arola i Diego Torres entren en la llista de morosos amb Hisenda i torna Kiko Matamoros

Twitter, Eto'o, Sergi Arola i Diego Torres entren en la llista de morosos amb Hisenda i torna Kiko Matamoros

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero.

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero.EFE/FERNANDO ALVARADO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cuiner Sergi Arola, l’exfutbolista Samuel Eto'o, el personatge televisiu Kiko Matamoros i Twitter han entrat en la llista de morosos publicada aquest dilluns per l’Agència Tributària, que ara té criteris més estrictes.

Al llistat -que inclou els qui devien més de 600.000 euros a Hisenda a 31 d’agost i els seus responsables solidaris- també hi figuren l’exsoci de Iñaki Urdangarín Diego Torres o l’empresari Bartolomé Cursach.

La llista publicada aquest dilluns, la segona d’aquest any, és més extensa que la de juny (referent als deutes a tancament de 2020), ja que abaixa el llindar per figurar en ella d’un deute d’1 milió d’euros a 600.000 euros i inclou també els responsables solidaris. Precisament a causa d’aquest llindar més baix s'han incorporat al llistat de grans deutors Arola (985.000 euros de deute), Eto'o (981.000), Torres (956.000), Cursach (950.000) o Matamoros (711.000), que no haguessin figurat, amb un llindar d’un milió d’euros.

També entren en la llista amb menys d’un milió d’euros de deute la societat Twitter Inc (800.000 euros de deute) o l’empresa de creuers Pullmantur (834.000).

En canvi, surten del llistat el vicepresident del Sevilla Fútbol Club, José María del Nido Carrasco, l’aplicació Glovo o el club Estudiantes. Això no significa necessàriament que hagin saldat el seu deute, sinó que o bé l’han situat per sota dels 600.000 euros o han aconseguit algun tipus de suspensió o ajornament abans del 31 d’agost. També surten de la llista els qui salden els seus deutes en la seua totalitat en el termini d’al·legacions.

En canvi, roman al llistat l’empresari Agapito García, que es manté com el deutor més gran persona física d’Espanya amb 14,9 milions.

També repeteixen, encara que amb menor deute, l’exbanquer Mario Conde (7,8 milions), l’actriu Paz Vega (3 milions), l’escriptor César Vidal (2,6 milions), l’entrenador Carlo Ancelotti (1,4 milions), l’escriptor Ildefonso Falcones (1,3 milions), el futbolista Dani Alves (1 milió) o la presentadora Patricia Conde (1 milió).

tracking