SEGRE

LLEURE INFÀNCIA

Satisfacció amb el 30 Cucalòcum

Centenars de persones van assistir a la primera jornada dels parcs infantils nadalencs en format reduït || Tàrrega i Balaguer, altres municipis que van inaugurar ahir els seus salons

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló 3 de Fira de Lleida va obrir ahir les portes per acollir la trentena edició del Cucalòcum i la catorzena del Cucaesport, en petit format, amb la meitat d’aforament (fins a 750 persones) i una vintena d’activitats. Durant les primeres hores, l’arribada de visitants va ser constant però sense aglomeracions, 120 persones des de les 10 fins a les 12.30 h, i les sensacions van ser “bones” per part dels assistents. “La veritat és que esperàvem que hi hagués una mica més de gent, però, si l’aforament es manté a aquest nivell cada dia, és perfecte”, va explicar a SEGRE Jordi García, mentre esperava la seua filla als matalassos.

Aquest any, Petit Cucalòcum ofereix un 60% menys d’activitats que a l’edició anterior. Tot i així, els petits que van assistir ahir al recinte no van deixar de participar en cap de les activitats proposades de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu. “Hem vingut a Cucalòcum perquè teníem ganes de passar-ho bé”, va manifestar un nen de la capital, repetidor altres anys i un dels primers a entrar al saló.

“Hem vingut a veure com estaven les activitats i com s’ho passaven els nens, però crec que comprarem un abonament per a més dies perquè ho estan gaudint i segur que volen tornar. Aquest tipus d’activitats són molt necessàries per a nosaltres aquests dies, no podem tenir els nens a casa tot el dia”, va explicar el Jordi mentre jugava amb el seu fill a la zona organitzada per les ludoteques municipals.Tots els assistents van afirmar que se sentien segurs amb les mesures sanitàries posades per l’organització. “Es respecten les distàncies i tothom va amb mascareta.

Al final no es tracta només que ens posin unes normes, sinó que nosaltres siguem prou responsables i conscients que cal complir-les”, va assenyalar el Josep mentre esperava a l’entrada del taller de maquillatge en què participaven els seus dos nets.En total, s’ofereix una vintena d’activitats entre jocs de taula, esports com el minigolf, l’hoquei o el tenis taula i tallers de maquillatge o d’elaboració de pa, entre d’altres. El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida estarà obert fins al 4 de gener, excepte el dia 1, i el preu de les entrades és de 3 € per als nens i de 2 € per als adults (per sessió). L’abonament de 5 sessions costa 12 €, i el de 10 sessions, 20 €.

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.JORDI ECHEVARRIA

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.

Dos nens al taller de fleca del Gremi de Forners.JORDI ECHEVARRIA

tracking