SEGRE

La Bonoloto deixa un premi de 800.000 euros en aquest municipi de Lleida

El bitllet es va segellar al quiosc Palau-Aitona i va ser una aposta múltiple || Només hi va haver 2 guanyadors més, els dos a Madrid

Premi de la Bonoloto a Aitona

Premi de la Bonoloto a AitonaMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig de la Bonoloto d’ahir va deixar un premi de 800.376 euros en una participació múltiple que va ser segellada al despatx receptor 46.145 d’Aitona, situat en un quiosc Palau-Aitona del carrer 27 de Gener, 82 d’aquesta localitat del Segrià. Aquesta quantitat correspon a la primera categoria d’encerts, amb sis coincidències. A més d’Aitona hi va haver dos guanyadors més d’aquesta categoria que van segellar els bitllets a Madrid capital i Navalcarnero.

La combinació guanyadora va ser la formada pels números 37, 25, 13, 3, 43 i 15. El complementari va ser el 34 i el reintegrament, el 0. De Segona Categoria (5 encerts i complementari) hi va haver set bitllets guanyadors. La recaptació d’aquest sorteig va ascendir a 3.132.767 euros.

Els titulars del quiosc, Josep Maria Palau i Teresa Capell, van explicar ahir que el bitllet premiat amb els més de 800.000 euros pertany a un bitllet múltiple de màquina de 28 apostes. Josep Maria Palau va explicar que el 80% dels clients del quiosc són veïns del municipi, gent treballadora i molts magrebins que treballen a la zona a les campanyes de la fruita. Només el 20% dels clients són gent de passada, però la majoria s’atansa totes les setmanes a l’establiment per segellar la loteria. “Estem molt il·lusionats per haver donat un premi d’aquestes característiques perquè hi ha moltes possibilitats que hagi tocat a gent treballadora, a qui els anirà de meravella.” “Ens fa molta il·lusió haver repartit sort al poble. Aquest premi és una quantitat més que adequada per seguir endavant, li toqui a qui li toqui”, va apuntar.

El d’ahir no és el primer premi de la loteria que reparteix aquest quiosc d’Aitona. A L’estiu del 2020 va donar un premi de 4.050 euros també en un altre sorteig de la Bonoloto i n’ha donat alguns de la loteria Primitiva, amb 57.000 euros fa dos anys, un altre de 16.000 euros i un de 12.800 a la Quiniela. No obstant, el premi més alt que va repartir va ser el 2009 amb un premi de la loteria catalana 6/49, de 2,5 milions d’euros.

tracking