SEGRE
Lleida TV donarà la benvinguda al 2022 des de Ponts.

Campanades 2021-2022: tots els presentadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida TV desplaça aquest any els seus presentadors, Mariví Chacon, Josep Cambray y Ariadna Sánchez al municipi de Ponts, des d’on donaran la benvinguda al 2022 junto a Lo Pau de Ponts, que no podia faltar a aquesta cita a la seua localitat natal. També actuaran com a amfitrions Solés Carabasa, alcaldessa, i diferents convidats del teixit associatiu de la població. El programa començarà a les 22:45h.

TV3 opta aquest any per rostres vinculats a l’entreteniment, amb la cantant Elena Gadel, actualment en el repartiment de Com si fos ahir, i el presentador Llucià Ferrer, ara al capdavant d'Atrapa’m si pots. Ho faran des de una ubicació que no es coneixerà fins el començament de les retransmissió, a les 23.50 hores.

RTVE a tot just 48 hores de la gran cita ha hagut de canviar dràsticament de plans a causa de la covid. Jacob Petrus serà qui acompanyi Anne Igartiburu en el comiat de l’any des de la Puerta del Sol. El presentador i meteoròleg substitueix d’última hora Ana Obregón, que ha donat aquest dimecres positiu en coronavirus.

Cristina Pedroche torna a fer parella per sisena vegada amb Alberto Chicote per conduir els últims minuts d’any en Antena 3, també des de la Puerta del Sol. La presentadora de Zapeando ha convertit aquesta cita|citació anual en tot un esdeveniment entorn del vestit que portarà.

Mediaset oferirà en simulcast un únic senyal de les seues campanades per a tots els canals del grup, a excepció de l’infantil Boing. Carlos Sobera, que ja va fer  el final d’any de 2016, torna amb Paz Padilla, que serà dubte per covid fins l’últim moment. La retransmissió es farà des de la localitat gaditana de Vejer de la Frontera.

Cristina Pardo es mantindrà per quarta ocasió consecutiva com a presentadora del final d’any a laSexta, encara que sí que canvia el company amb qui rebrà el 2022 des de la Puerta del Sol: Dani Mateo.

Ibai Llanos va anunciar amb magnificència la tornada de Ramón García, un imprescindible dels 31 de desembre, per presentar amb ell es Campanades el 2021 a través del seu canal de Twitch en una retransmissió que es farà des d’un dels balcons de la Porta del Sol a Madrid. Llanos ja va debutar en les campanades la Nit de Cap d’Any passada, arribant als 552.000 espectadors.

tracking