SEGRE

El colpidor missatge de comiat d'un metge de família

El colpidor missatge de comiat d'un metge de família

El colpidor missatge de comiat d'un metge de família

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres passat un metge de família anomenat Jesús ha publicat un comiat i els motius pels quals deixaria la feina. “Avui és el meu darrer dia en una consulta com a Metge de Família en Atenció Primària. Ho deixo” ha començat escrivint en un fil que ha fet a Twitter. Ha volgut donar els motius pels quals deixa la feina:

Ha conclòs dient: “M'encanta la meva professió, però no suporto la meva feina. Cada dia es distancia més allò que vaig pensar que faria i volia fer, amb el que faig en realitat. És com una ferida que no tanca, i que pel temps que fa és impossible suturar. Així que estic curant-me per segona intenció”.

També té un record per als que es queden: "Aguanteu si teniu forces, busqueu xarxes, suports i aliances per continuar, i si no podeu més, pareu. Abans de trencar-vos per dins, pareu si us plau. Jo he arribat a aquest instant, i em sento un privilegiat per poder-ho fer. Hi ha contextos en què resulta realment difícil." El fil s'ha fet viral a la xarxa social i ja suma gairebé 4.000 retuits i més de 10.000 m'agrades. Jesús rep múltiples missatges de suport, però la majoria d'usuaris de Twitter aprofiten per criticar el mal funcionament de la sanitat pública.

tracking