SEGRE

GUIA

Declaren culpable de tràfic de menors Ghislaine Maxwell

Va participar en la xarxa de pedofília de Jeffrey Epstein entre el 1994 i el 2004

Ghislaine Maxwell amb Jeffrey Epstein.

Ghislaine Maxwell amb Jeffrey Epstein.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tribunal federal de Nova York va declarar culpable de cinc dels sis casos que se li investigaven a la celebritat britànica Ghislaine Maxwell per tràfic sexual de menors a la xarxa de pedofília dirigida pel multimilionari Jeffrey Epstein. Entre els càrrecs, s’inclouen conspiració per atreure una menor a viatjar per participar en actes sexuals, conspiració per transportar una menor per participar en activitats sexuals delictives, transportar una menor amb la intenció de participar en una activitat sexual delictiva i conspiració per cometre tracta de menors i tracta sexual de menors, segons va recollir la cadena NBC News. L’altre càrrec restant, del qual no va ser declarada culpable, era el d’incitar una menor a viatjar per participar en actes sexuals il·legals.

El còmput de pena de presó equival a 65 anys en una trama que es va allargar entre el 1994 i el 2004. Maxwell tornarà a comparèixer davant dels tribunals acusada de mentir sota jurament sobre l’abús de menors comès per Jeffrey Epstein, que es va suïcidar a la presó l’any 2019 mentre esperava la seua condemna. Després del veredicte, l’equip legal de Maxwell va assegurar que apel·laran la decisió.

Per una altra banda, el fiscal federal Damian Williams va reconèixer “la valentia de les nenes, ara dones adultes, que van sortir de les ombres i van entrar a la sala del tribunal”.

tracking