SEGRE

Els protagonistes de 'Harry Potter', Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint, es reuneixen en un especial d'HBO Max

Imatge del retrobament de Harry Potter

Imatge del retrobament de Harry PotterHBO Max

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma HBO Max ha estrenat aquest dissabte 1 de gener Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, un especial en què es reuniran Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint per celebrar el 20 aniversari del debut de la saga. L’especial retrospectiu pot veure’s des d’aquesta matinada.

Els tres protagonistes expliquen com van canviar les seues vides gràcies a una sèrie de cintes, que en paraules de Radcliffe "han influït en la persona que és ara" recorda l’actor, que va debutar en la saga amb 12 anys.

Al costat de Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint hi intervenen les principals estrelles de tota la saga. Tom Felton (Draco Malfoy), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Bonnie Wright (Ginny), Matthew Lewis (Neville), Evanna Lynch (Lluna), Gary Oldman (Sirius Black), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), James i Oliver Phelps (Fred i George Weasly), Mark Williams (Arthur Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), el director de les dos primeres pel·lícules Chris Columbus i “molt més”. També hi haurà un record per als morts Alan Rickman (Severus Snape) i Richard Harris (Dumbledore a les dos primeres pel·lícules).

Durant l’esdeveniment els actors i les actrius tornen a recordar el que va suposar Harry Potter en les seues carreres, del fenomen que van suposar les pel·lícules i del llegat de la saga.

El repartiment s'ha reunit de nou als mateixos escenaris reals on es van gravar les pel·lícules, els estudis Leavesden (Anglaterra) que ara s’han convertit en una atracció turística per als fans. Cada dia 5.000 visitants acudeixen a Leavesden a conèixer en persona els sets i l’attrezzo de les pel·lícules.

tracking