Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.
© Paraulògic.
Combinar set lletres per formar desenes de paraules. Així és com funciona Paraulògic, un joc creat per l’entitat Rodamots que en pocs dies ha aconseguit convertir-se en un fenomen entre la comunitat catalanoparlant d’internet, sobretot a Twitter. El passatemps és una adaptació al català de ‘Spelling Bee’, un joc digital popularitzat pel New York Times.
Cada dia, l’usuari té set lletres diferents i fins a més d’un centenar de combinacions possibles que ha de resoldre. Les set lletres estan col·locades en sis hexàgons blaus i un de vermell que imiten les cel·les d’un rusc. L’objectiu és localitzar el major nombre de paraules a partir d’aquestes lletres a condició que continguin la lletra de l’hexàgon central de color vermell. Les paraules han de tenir un mínim de tres lletres i la combinació de lletres canvia cada dia.
A Google Trends s'aprecia com l’interès per aquest joc va començar a créixer el 13 de desembre passat i es va disparar completament el dia 23. A principis de mes va arribar als 16.000 jugadors diaris, però el dia que va aparèixer en un reportatge del Telenotícies de TV-3 va registrar més de 50.000 jugadors. El dia de Nadal la xifra de jugadors es va disparar fins als 120.000 i per Sant Esteve va arribar a 137.000.
El joc s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials, sobretot a Twitter, on els jugadors comenten els seus resultats i, alguns, donen pistes a la resta. Fins i tot s'ha creat un compte, @spoilogic, un bot que tuiteja solucions del joc, però amb comptagotes: una paraula cada 20 minuts.
Comentaris
Si quieren jugar en castellano, existe la versión: https://www.palabreto.com
está genial!!!
Xavi va dir..Si quieren jugar en castellano, existe la versión: https://www.palabreto.com
Denunciar comentari Respondreestá genial!!!
Ni ganes :-(