SEGRE

ANY NOU CELEBRACIONS

Sany, la primera lleidatana d'aquest 2022

Filla de Sara i Hammad, va venir al món a l'Arnau || La primera catalana va nàixer durant la segona campanada

El primer nadó del 2022 a Lleida és una nena que es diu Sany

El primer nadó del 2022 a Lleida és una nena que es diu SanySalut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El primer nadó nascut aquest any a la província de Lleida és una nena, la Sany, que va venir al món 59 minuts després de les campanades a l’hospital Arnau de Vilanova. Va pesar 2,250 quilos i els seus pares són la Sara i el Hammad, veïns de Lleida ciutat. La primera catalana de l’any també va ser una nena, l’Alexa, que va nàixer a l’hospital Sant Pau de Barcelona just quan sonava la segona de les 12 campanades.

El seu pes va ser de 3,765 quilos i és filla de la Valentina i l’Alexander, que resideixen a Barcelona. Pel que fa específicament a l’Alt Pirineu i Aran, el primer naixement es va registrar a les 11.18 hores del matí a l’hospital de la Cerdanya a Puigcerdà, per la qual cosa és el que s’ha fet esperar més de totes les regions sanitàries de Catalunya. Ha estat el del nen Gerard Martín Andreu, fill de la Marta i l’Aleix, que són veïns d’Argentona i Sallagosa.

D’altra banda, les restriccions per la pandèmia van motivar que moltes famílies optessin per celebrar les dotze campanades a casa en lloc d’en restaurants, i que aquests haguessin de limitar l’aforament. Excepcionalment, van poder tancar les portes a les 1.00 hores en lloc de les 00.30 per permetre que els comensals poguessin menjar el raïm amb tranquil·litat.

tracking