SEGRE

GUIA

Aquests són els regals més sol·licitats pels Reis de Lleida

Els Little Live Pets, els Nadons Ploraners i el Cinturó d'Atac Pokémon s'imposen aquest any com alguns dels més sol·licitats || La revenda de joguets augmenta els preus fins a un 300%

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A escasses hores de la nit més màgica de l’any, Ses Majestats els Reis Mags preparen els últims detalls perquè cada nen rebi avui o tingui demà el seu regal favorit sota de l’arbre. Tot apunta que els més petits de la casa han continuat apostant pels joguets com a desig principal a les seues cartes, malgrat la irrupció de les noves tecnologies en el seu dia a dia. Durant aquestes dates i com és habitual, les botigues han tingut una gran demanda de joguets.

Entre els més sol·licitats es troben els Little Live Pets, que han esgotat els estocs amb els seus animals les funcions dels quals són cantar, ballar i fer les seues necessitats en forma de sorra. També, nines com les Rainbow High o les Bellies s’han imposat com unes de les més reclamades pels més petits aquest Nadal. En l’apartat més creatiu, el Laboratori de Retoladors ha estat el més popular entre els nens.

Com cada any, hi ha marques que es mantenen al podi dels joguets com és el cas dels Nadons Ploraners, que continuen sent uns dels més demanats juntament amb les Nancy, que aquest any destaquen amb Nancy: un dia de spa i Nancy: un dia amb el meu patinet.

També repeteix Lego, que aquest 2022 destaca amb la seua col·laboració amb l’emblemàtic videojoc Super Mario. La marca de construcció ha rebentat els estocs de les botigues amb els seus packs que inclouen personatges com Mario o Luigi. Seguint la mateixa línia, els joguets Superthings s’imposen amb els seus diminuts ninots col·leccionables que es transformen en superherois.El fenomen de la temporada va arribar de la mà de Pokémon que, després de vint-i-cinc anys de trajectòria, continua causant furor entre la canalla, aquesta vegada amb el seu Cinturó d’Atac Pokémon, en el qual es poden emmagatzemar les boles.

També les mítiques cartes intercanviables de la franquícia són de nou populars entre els nens.D’altra banda, la falta d’estoc i la desesperació per aconseguir alguns joguets ha fomentat la revenda en plataformes com Wallapop amb preus que en molts casos superen en un 300% l’original.

les estrelles del 2022

  1. Nadons Ploraners. Un any més, els Nadons Ploraners s’han consolidat com uns dels més sol·licitats a totes les botigues de joguines amb la seua àmplia varietat de nadons que es presenten en noves mides, formes i fins i tot olors.
  2. Lego Super Mario Bros. Lego amplia la seua oferta amb una col·laboració amb Super Mario Bros que consta diferents sets de construcció amb personatges tan emblemàtics del videojoc com els protagonistes Mario i Luigi o les tortugues verdes.
  3. Cinturó Pokémon. La marca Pokémon torna al podi dels joguets més sol·licitats amb el seu Cinturó d’Atac, en el qual es poden emmagatzemar les Pokeballs. També les cartes tornen a tenir popularitat entre els nens.
  4. Nines Rainbow High. Sota el lema “Col·lecciona l’arc de Sant Martí”, les Rainbow High trepitgen fort el mercat dels joguets amb 6 nines que representen els colors de l’arc de Sant Martí i estan completament articulades, amb pestanyes i una llarga cabellera

Els comerços, afectats pel retard en l’entrega de joguets El comerç del joguet aquest any s’ha vist, com molts altres sectors, afectat per la crisi de subministraments. Són moltes les botigues que durant aquestes dates han patit retards en l’entrega de joguets, sobretot en aquells que provenen del mercat asiàtic, afectat pel bloqueig del canal de Suez i la parada del principal port de la Xina, que va retenir a 180.000 contenidors. Aquesta situació sumada a l’augment del preu de les matèries primeres fins un 90% ha derivat en problemes econòmics per a les empreses, amb els petits comerços com els més afectats per la mala conjuntura. L’Associació Espanyola de Fabricants va advertir fa qüestió de setmanes que aquests retards que es podien allargar fins a sis setmanes i els sobrecostos als ports dels vaixells que porten el material posaven en una situació molt delicada el sector del joguet.Malgrat això, algunes botigues van assegurar no haver patit cap problema i haver viscut amb normalitat aquesta campanya nadalenca malgrat la falta d’estoc en joguets més sol·licitats.

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'MAGDALENA ALTISENT

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'MAGDALENA ALTISENT

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'

Els Reis ja tenen el seu 'arsenal'MAGDALENA ALTISENT

tracking