SEGRE

Mor una nena en aixecar el vent un castell inflable a València

Un total de nou menors van resultar ferits en l’accident

Estat que presentava aquest matí el castell inflable que va ser aixecat ahir a la nit diversos metres del terra per una ràfega de vent a Mislata (València).

Estat que presentava aquest matí el castell inflable que va ser aixecat ahir a la nit diversos metres del terra per una ràfega de vent a Mislata (València).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nena de 8 anys ha mort després que aquest dimarts a la nit resultés ferida en tenir un accident el castell inflable en el qual jugava a la fira de Mislata (València), que va ser aixecat diversos metres del terra per una ràfega de vent, segons han informat fonts de Sanitat i de l’Ajuntament de Mislata. Un total de nou menors van resultar ferits, dos d’ells de gravetat, en aquest accident, del qual s’estan investigant les causes: quatre d’ells van ser traslladats a dos centres hospitalaris de la ciutat amb pronòstic reservat, i els altre cinc van ser atesos a l’hospital de Manises, quedant dos d’ells en observació.

Des de Sanitat han informat que a primera hora d’aquest dimecres només un continua hospitalitzat amb pronòstic reservat, mentre que un altre, la nena de 8 anys, ha mort. Els fets van passar entorn de les 20:00 hores d’aquest dimarts, quan el castell inflable de la fira de la localitat valenciana de Mislata es va alçar arran d’una ràfega de vent.

tracking