SEGRE

LOTERIES SORTEIG DE REIS

Llista oficial dels premis del sorteig de la Loteria del Nen

Cap administració de la província va vendre algun dels grans premis || El primer va tocar íntegrament a Logronyo i el segon es va vendre en gairebé totes les comunitats autònomes

Imatge de l’administració de Logronyo, que va vendre íntegrament el primer premi del sorteig del Nen.

Imatge de l’administració de Logronyo, que va vendre íntegrament el primer premi del sorteig del Nen.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

CLIQUI A LA IMATGE PER ACCEDIR AL LLISTAT DE PREMIS DE LA LOTERIA DEL NEN

El sorteig extraordinari del Nen no va ser generós amb les comarques lleidatanes ja que, com també va passar l’any passat, cap dels tres grans premis va tocar en algun dels punts de venda de la província. Més sort van tenir a Logronyo, ja que una administració de loteries de la capital de la Rioja va vendre íntegrament el primer premi, el 41665, cada dècim del qual va donar 200.000 euros. Si el primer premi va anar a parar íntegrament a una sola ciutat, el segon va fer el contrari i es va repartir per totes les comunitats excepte a la Rioja.

Aquest va repartir 75.000 euros per cada dècim i va anar a parar al número 44469. Catalunya va poder pessigar part d’aquest premi, ja que es va vendre en sis administracions de Barcelona, dos de Manresa, dos de Cornellà i una d’Argentona, Sant Cugat, Sant Fruitós de Bages, Sant Quirze del Vallès, Sabadell, Terrassa, Vic, Sant Adrià de Besòs, Puig-reig, Roses, Figueres, l’Espluga de Francolí i Falset. El tercer premi, dotat amb 25.000 euros per dècim, va ser per al 19476 i es va vendre a Madrid, València, l’Hospitalet de Llobregat, Jerez de la Frontera i Estepona, entre altres municipis.

D’altra banda, segons el delegat a Lleida de Loteries i Apostes de l’Estat, Jesús Colell, els lleidatans s’han gastat 8.447.280 euros per participar en aquest sorteig, un 0,96 per cent més que l’any passat, cosa que representa una despesa de 19,21 euros per habitant. Colell va afegir que “ha tocat algun premi a Lleida, però tots són terminacions”.

tracking