SEGRE

Mor una segona nena ferida en l'accident del castell inflable a Mislata

Imatge de la setmana passada del castell inflable un dia després de ser aixecat diversos metres del terra per una ràfega de vent a Mislata (València).

Imatge de la setmana passada del castell inflable un dia després de ser aixecat diversos metres del terra per una ràfega de vent a Mislata (València).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nena de 4 anys ingressada a l’Hospital Clínic de València des del passat dia 4 després de l’accident del castell inflable de la fira de Mislata ha mort, segons ha informat l’ajuntament d’aquest municipi valencià. Aquesta és la segona víctima mortal de l’accident, després que dimecres passat morís una altra nena, de 8 anys, per les ferides sofertes en sortir disparat el castell inflable per una forta ratxa de vent i caure violentament contra el terra. En l’accident van resultar ferits uns altres set menors, que van rebre assistència hospitalària, encara que ja no en queda cap d’ingressat.

En un comunicat, l’Ajuntament de Mislata lamenta la mort de la segona nena ingressada i declara dol oficial en el municipi fins dimecres vinent al migdia, suspenent-se així tots els actes municipals previstos. "Transmetem la nostra més sincera pena i condolença a la família i pròxims a la petita Vera, que ha perdut la vida amb 4 anys d’edat", assenyala el consistori.

A més, ha informat que es continuen practicant diligències policials i que continua oberta la investigació del cos especial de la Policia Científica per aclarir els fets i determinar les responsabilitats, si n’hi hagués, de l’empresa de muntatge de la fira. Finalment, l’Ajuntament de Mislata agraeix de nou als serveis sanitaris, cossos de seguretat i bombers la seua extraordinària professionalitat.

tracking