SEGRE

Fins a 74 dècims de la Bruixa d'Or que es van cantar a la Rifa de Nadal finalment no han estat premiats

Primer pla d'alguns dècims del número 29.281 que els nens de Sant Ildefonso van cantar i no van sortir premiats.

Fins a 74 dècims de la Bruixa d'Or que es van cantar a la Rifa de Nadal finalment no han estat premiatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa de Viladecans (Baix Llobregat), Llorach Útiles Mecánicos S.L. que va adquirir 74 dècims de la loteria de Nadal a l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, van contemplar amb alegria com el dia del sorteig els nens de Sant Ildefons van cantar el seu número, el 29.281.

A l'intentar cobrar-los, els propietaris dels dècims, que es pensaven que havien guanyat 7.400 euros, l'administració de Sort els va comunicar que els números no estaven premiats. Txell Llorach, portaveu de l'empresa, ha dit que ha explicat els fets a La Bruixa d'Or de Sort i han fet arribar la reclamació a Loteries i Apostes de l'Estat.

Aquesta veïna del Pallars Sobirà no descarta portar el cas als jutjats. Llorach ha dit que poden demostrar que van comprar els 74 números en disposar de la factura. En més d'un cas, el propietari del dècim en anar a comprovar si havia estat agraciat i veure l'administració que no, s'han quedat el número i alguns d'ells ja no els tenen. Segons Llorach s'han produït un cúmul d'errades humanes que Loteries hauria de solucionar d'alguna manera.

Una administració de loteria de Bilbao també va vendre el 29.281 i clients que van adquirir el número asseguren que en un primer moment va sortir com a premiat als cercadors (més informació).

tracking