SEGRE

La mare de la nena de l''Atrapa'm si pots': "la Júlia ho està passant malament"

Llucià Ferrer ha presentat una edició júnior del concurs del 2 al 9 de gener.

Llucià Ferrer ha presentat una edició júnior del concurs del 2 al 9 de gener.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La polèmica per una resposta en castellà al programa Atrapa’m si pots de TV3 ha tingut un efecte directe en la protagonista, la Júlia. La seva mare, la Thaïs, ha explicat en una entrevista a RAC1 que no s’esperaven tot aquest ressò i lamenta que tothom s’hagi volgut aprofitar de la polèmica.

El programa es va enregistrar fa gairebé un any i la Thaïs admet que no li havien donat més importància. “Se n’està fent un ús polític. És molta coincidència que just s’hagi emès quan estem amb el tema de la llengua i les escoles”.

La mare també diu que està decebuda perquè dilluns Mediapro, la productora encarregada de l'Atrapa'm si pots, li va dir que TV3 no tornaria a emetre el vídeo, però no ha estat així. També creu que el programa, i el mateix presentador, podrien haver tractat el tema d’una altra manera. "Vist ara penso que si [Llucià Ferrer] ho hagués suavitzat una mica, la cosa hauria quedat més amagada."

De totes maneres la Thaïs diu que estan d’acord amb la decisió del programa de no acceptar la paraula trigo com a vàlida i insisteix que ells tenien les normes clares. "Per mi no s’hauria d’haver acceptat trigo perquè les bases del programa són clares i sabíem que era en català."

La Thaïs demana que tots els que n’hagin fet ús pensin que “aquesta criatura podria ser el seu fill” i que, per tant, “s’ho pensin la propera vegada”. Però el que més la preocupa és que la seva filla estigui patint per aquesta situació, ja que l'han reconeguda com la noia del programa i ho està passant malament.

tracking