SEGRE

SORTEJOS ATZAR

Un agricultor d'Aitona, guanyador del premi de 800.000 € de la Bonoloto

Els titulars del quiosc d’Aitona que va repartir el premi.

Els titulars del quiosc d’Aitona que va repartir el premi.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agricultor d’Aitona va ser el guanyador del premi de 800.376,48 euros que el sorteig de la Bonoloto va deixar el passat 29 de desembre en aquesta localitat del Segrià. El bitllet afortunat que va encertar les sis xifres va ser una aposta múltiple segellada al quiosc situat al número 82 del carrer 27 de Gener. La combinació guanyadora va ser la formada pels números 37, 25, 13, 3, 43 i 15.

Com ja va publicar SEGRE, d’aquesta primera categoria també es van registrar guanyadors a Madrid capital i Navalcarnero. El gran premi de la Bonoloto va arribar una setmana després d’un Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, que va passar de llarg de les comarques lleidatanes, on va repartir només 266.000 euros d’un quart i de dos cinquens premis a Sort i Almacelles. Malgrat tot i gràcies a les menudalles i terminacions, els lleidatans van aconseguir recuperar prop d’un 65 per cent dels 45.326.440 milions d’euros invertits en aquest sorteig, segons els primers càlculs de la delegació provincial de Loteries i Apostes de l’Estat.

Tampoc El Nen es va recordar de Ponent, on només van tocar petits premis de terminacions. Pel que fa a últims sortejos, l’administració de loteries número 1 Els Minairons de la Seu d’Urgell va repartir 12.000 euros la setmana passada al vendre dos dècims del segon premi de la Loteria Nacional de Dijous.

tracking