SEGRE

Almenys Sort i Bilbao van vendre un número de la loteria de Nadal que va ser 'cantat' però no apareix a la llista de premis

El 29.281, que va aparèixer en un primer moment als cercadors de premis del sorteig

Els cercadors de loteria van donar en un primer moment al número com a premiat.

Els cercadors de loteria van donar en un primer moment al número com a premiat.Cedida a SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa de Viladecans va denunciar aquest dimarts que el número 29.281 de la Loteria de Nadal que havien adquirit a l’administració La Bruixa d’Or de Sort i que, segons ells, va resultar premiat amb 100 euros al dècim al Sorteig Extraordinari de Nadal del 22 de desembre, ha desaparegut de la llista oficial de premis de Loteries i Apostes de l’Estat.

El mateix problema denuncien clients de l'administració de loteria Ormaechea de Bilbao que, a més, asseguren que el número 29.281 sortia com a premiat en un primer moment als cercadors de premis que oferien els diaris digitals.

Els responsables de Llorach Útiles Mecánicos SL de Viladecans van adquirir 74 dècims del número 29.281 per repartir entre els seus empleats i família. Asseguren que el dia del sorteig els nens de San Ildefonso van cantar el seu número encara que, quan van anar a cobrar el premi, l’administració els va comunicar que els seus dècims no havien estat premiats.

En total, preveien guanyar 7.400 euros, cent euros per cada dècim. Txell Llorach, portaveu de l’empresa, assegura que va explicar l’incident a La Bruixa d’Or i han enviat una reclamació a Loteries i Apostes de l’Estat. Així mateix no descarta portar el cas als jutjats. Segons Llorach, al sorteig de Nadal es va produir un cúmul d’errors humans que Loteries “hauria de solucionar d’alguna manera”.

tracking