SEGRE

És legal compartir compte de Netflix amb altres persones?

Netflix.

Netflix.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actualment, la quota mensual Premium de Netflix (17,99 euros) permet compartir el compte amb 4 usuaris i molts titulars ho fan amb familiars i amics aprofitant que la plataforma de streaming permet l’ús de diversos dispositius alhora. Però aquesta arrelada costum, és legal?

En el apartat 4 de ‘Servei Netflix’ es pot llegir: "El servei de Netflix i tots els continguts que es vegin a través del servei són per al teu ús personal i no comercialitzable i no es poden compartir amb individus fora de la teua llar|casa. Durant la teua subscripció a Netflix, et concedim un dret limitat, no exclusiu i intransferible, per accedir al servei de Netflix i veure continguts de Netflix. A excepció de l’esmentat, no se’t transferirà cap dret, títol o benefici. Acceptes no utilitzar el servei per a exhibicions públiques."

El mateix apartat continua explicant: "Pots veure el contingut de Netflix principalment dins del país en el qual hagis establert el teu compte i només en les ubicacions geogràfiques on oferim el nostre servei i hàgim llicenciat els esmentats continguts. El contingut disponible per a visionament varia en funció de la ubicació geogràfica i canvia periòdicament. El nombre de dispositius en els quals pots veure continguts de forma simultània depèn del teu pla de subscripció i està especificat a la pàgina 'Compte'".

A més, Netflix responsabilitza el titular del compte de l’ús fraudulent que se'n pugui fer: "El subscriptor que hagi creat el compte de Netflix i en El Mètode de pagament del qual es cobrin les quotes és responsable de l’activitat que es realitzi a través de l’esmentat compte de Netflix. Pllaura mantenir el control sobre el compte i evitar que qualsevol hi accedeixi (que inclouria informació sobre l’historial de visionament del compte), el Titular del compte haurà de mantenir el control de tots els dispositius compatibles amb Netflix que s’utilitzin per accedir al servei i no revelar a ningú ni la contrasenya ni els detalls del Mètode de pagament associats a l’esmentat compte. Ets responsable d’actualitzar i mantenir la veracitat de la informació que ens facilitis sobre el teu compte."

Netflix deixa bé clar que es reserva la potestat de cancel·lar un compte o bloquejar-lo si sospita de falsejament d’identitat o d’una altra activitat fraudulenta.

tracking